Uppfräschningskurs för passivhusexperter

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Hela Sverige bygger passivhus, intresset växer och det behövs kompetens för att leda och kvalitetssäkra dessa projekt. Du som har gått passivhusexpertkursen eller har egna erfarenheter av passivhus får med denna kurs en mycket bra komplettering till dina kunskaper.

Passivhus fungerar för att man inte förskönar resultatet i planeringen. Sedan över 25 år tillbaka byggs nya passivhus, och befintliga hus renoveras till passivhus.
Beräkningsprogrammet PHPP har visat sig ge mycket verklighetsnära resultat och programmet har utvecklats enormt de senaste åren. Med PHPP9 kan man inte bara räkna fram kWh utan även bedöma lönsamheten i valen av olika komponenter, och jämföra dessa med varandra. Man får en snabb och enkel översikt och ett effektivt hjälpmedel för upphandling av produkter och lösningar.
Men man behöver även kunna göra snabba överslagsberäkningar i tidiga skeden. Därför finns numera phquick.

Kursledare: Franz Freundorfer
Franz Freundorfer, en av världens bästa passivhusexperter, är tillbaka i Sverige för att ge en uppfräschningskurs för passivhusexperter och passivhusintresserade.
PHquick och andra nyheter presenteras under en heldag fylld av inspiration och nya insikter.

Kursen ger vidareutbildningspoäng för passivhusexperter samt 6 utbildningspoäng för förlängning av passivhusexpertcertifikat.

Datum: 15 december 2016
Tid: kl. 9.00 - kl. 17.00
Plats: Stockholm (vi återkommer med adressen)
Kostnad för uppfräschningskursen: 4500 kr (3000 kr för medlemmar i IG Passivhus)

Senaste anmälningsdag är den 14 november. Anmälning är bindande.
De första 10 anmälda får en kostnadsfri PHquick licens.

 Anmäl dig här.