Anmälan till årets konferens i Laholm är nu öppen

Klimatkärlek, kunskapsdejting och ett hav av inspiration - kom till årets bästa hållbarhetsevent!

Den 24-25 oktober 2019 hålls årets passivhus- och hållbarhetskonferens i Laholm. Vi tar ett helhetsgrepp kring hur vi kan leva och bygga utan att förstöra klimatet och vår jord!

Konferensen gästas av internationella föreläsare och svenska experter inom energi, hållbart byggande och klimatneutral livsstil.

Utöver alla spännande föredrag ordnas också en innovationsmässa med hållbara produkter och lösningar. Dessutom ingår ett studiebesök på Sveriges mest ambitiösa skolbygge, Nya Glänninge passivhusskolan. Själva konferensen hålls i nybyggda Glänningehallen, även denna ett certifierat passivhus.

Det blir också ett poetry slam på temat klimat, speeddejting med våra utställare och så har vi en fantastisk illustratör på plats som kommenterar konferensen med sketchnotes. På kvällen väntar en god tre rätters middag med underhållning på hotell Riviera Strand i Båstad.

I konferenspaketet ingår två dagars konferens inkl. kvällsevent, två nätter på spahotell och transfer. Om du bokar senast 1 april kan du dessutom resa gratis i vår ”gröna” tågkupé från Stockholm, Malmö eller Göteborg. Allt detta från 8900:-!

Alla våra föreläsare och det kompletta programmet hittar du på www.passivhuskonfernsen.se. Där kan du också anmäla dig.

Välkommen till Laholm!

hälsar Intressegrupp Passivhus och Laholms kommun