Nya passivhusbroschyren är här!

Välkommen att beställa ditt gratisexemplar!

Innehåll: Broschyren innehåller allmän information om passivhus, fördjupad information om passivhus, passivhusprojekt i Sverige samt passivhusprodukter och -kompetenser. Ni som är certifierade passivhusexperter kommer att återfinna er i broschyren. liksom alla IGPH-medlemmar och aktörer i passivhusvärlden i Sverige.

För vem? Broschyren riktar sig till alla som vill lära sig mer eller mycket mer om passivhus, till fastighetsägare och kommuner, konsulter och byggare, tillverkare, men också utbildningsföretag och privatpersoner. Broschyren har ett format som passar alla och vi hoppas att kunna sprida den fantastiska passivhusfilosofin om låg energiförbrukning, bästa komfort och högsta kvalitet med hjälp av denna trycksak!

Avgifter: Broschyren är gratis, det tillkommer endast porto enligt nedanstående tabell (gäller Sverige):

1 ex:                   gratis
2 ex:                   50  kr
5 ex:                   80  kr
10 ex:                120  kr
25 ex:                300  kr
50 ex:                400  kr
100 ex:              500  kr

Du kan även ladda ner broschyren som PDF här. Eller så passar du på att besöka vår passivhusutställning i Växjö och hämtar vid detta tillfälle dina exemplar personligen! Ta gärna med några broschyrer till mässor eller andra aktiviteter som ni planerar, era kunder kommer att vara tacksamma för denna lättlästa guide till passivhusens värld.