Hantverkarutbildning

Hantverkarutbildningen är en 3 dagars intensivkurs för hantverkare och entreprenörer som ska utföra energieffektiva byggprojekt. Den utgår från passivhustekniken som är den högsta nivån för lufttätt och noggrant byggande. Utbildningen omfattar både nybyggnation och renovering. Den vänder sig till prefabmontörer, snickare, betongarbetare, VVS-installatörer, mattläggare, målare och tapetserare men också till projektörer som lägger grunden för ett energisnålt utförande i ritningsstadiet.

I gemensamma workshops skapas förståelse och förmedlas metoder för effektivt och kvalitetssäkrat genomförande. Kursen börjar med en övergripande dag, sedan följer fördjupningar i klimatskärm och fastighetsteknik dag 2 och 3. Efter avslutad kurs erbjuds certifiering till Internationell passivhushantverkare genom tentamen.

NÄSTA KURS:
Nästa kursdatum meddelas senare.

Gå tre, betala för två!

När tre personer anmäler sig från samma företag går den tredje personen kursen gratis.

I kursavgiften ingår 3 dagars utbildning inkl. utbildningsmaterial samt lunch och fika.
Ev. övernattning ingår ej och måste bokas på egen hand. Kostnad för ev. tentamen ingår inte i kurspriset utan tillkommer med 4500 kr.

Behov av att arrangera egen kurs?
Min 10 och max 20 deltagare/tillfälle. Kontakta simone@igpassivhus.se för offert.

Se kursplanen.

Ladda ner en kortpresentation av kursen

Tentamen är frivillig och kan genomföras i samband med kursen eller vid annat separat tillfälle. Bokningskostnad för tentamen är 4.500 SEK.

Är ni fler från samma företag som går vid samma tillfälle kan kursrabatt lämnas, begär offert.